Nyt kyllä pakkasta riittää...Vissiin on luvattu yli -15 tälle seudulle aika pitkään. Lintulaudalla käy jatkuvasti mahoton vilske, kymmeniä lintuja siinä pyörii. Auringonkukansiemeniä menee siis ihan oikeasti säkkikaupalla.

Navetalla menee nyt ihan mukavasti. Lehmiä on ennätysmäärä ja just oli koelypsy, niin mukavasti meidän mammat lypsää. Johtoon kiri Äyri; 65 litraa , tämä on sillä lailla kunnioitettava suoritus, että Äyrille jouduttiin tekemään huhtikuussa juoksutusmahaleikkaus. Sillon tuntu ettei tuu hänestä enää eläjää, mutta nyt menee noin hienosti. Tälle vuodelle olis odotettavissa enää yks poikiminen; Yyterin laskettu aika on just tänään, mut taitaa mennä ens viikolle...Eilen lähti meidän ainoa sonnipoika kasvamaan tuonne kylille "Hiski" , Laitetaan sonnit pois jo parin viikon ikäisinä , kun ei ole tilaa niiden pitämiseen.

Tänään olis iltapäivällä ohjelmassa käynti äitin luona palvelutalossa mun syntymäkunnassani. Viedään jo joululahjakin, jos ei enää ennen joulua pääse käymään. Samalla viedään hautausmaalle kynttilät.

Mulla vähä tökkii nämä nettitaidot ja siks teksti on millon minkäki kokosta ja nuo kuvatheittää mihin hyvänsä. Yritän nyt tähän saada kuvan meidän lemmuista, jotka tyytyväisänä  rouskuttaa AIV- rehua :)